یکشنبه 26 مهر 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

جوانفکر: اظهارات مطهری، حرافی‌های توهين‌آميز و وقيحانه بود، دخالت يک جريان سياسی در ماجرای خانوادگی کلهر مشکوک است، ايلنا

- هيات رئيسه مجلس به اظهارات مطهری واکنش نشان دهد
- توقيف روزنامه‌های کم شمارگان که در چارچوب قانون انجام گرفته است، تضمين آزادی است.


ايلنا: مشاور مطبوعاتی رئيس جمهور اظهارات اخير علی مطهری که رئيس جمهور به عذرخواهی از مردم فراخوانده است، را حرافی‌های توهين آميز و وقيحانه دانست و خواستار واکنش هيات رئيسه مجلس به اظهارات علی مطهری شد.
علی اکبر جوانفکر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايلنا با اشاره به اظهارات اخير علی مطهری گفت: آقای مطهری در ادعاهای اخير خود، به رئيس جمهور يعنی نماينده منتخب ملت ايران، تهمت زده و او را به نقش داشتن در فتنه اخير متهم کرده است. انتظار بديهی آن است که شاهد واکنش مسوولانه هيات رئيسه محترم مجلس نسبت به اينگونه حرافی های توهين آميز و وقيحانه باشيم.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


وی افزود:افرادی مانند آقای مطهری با سخنان توهين آميز خود عليه دولت و رئيس جمهور، همواره سرگرم سنگ اندازی در راه همدلی و تعامل ميان مجلس و دولت هستند. بی تفاوتی در قبال اينگونه اظهارات موهن و خلاف شان نمايندگی ، پذيرفتنی نيست.
جوانفکر تصريح کرد:البته اين نکته نيز جای تامل دارد که خبرگزاری وابسته به سازمان تبليغات با چه منطقی به ناشر مواضع ضد دولتی و تخريب گر رئيس جمهور تبديل شده است؟!
وی در ارزيابی رسانه‌ای شدن مسائل خانوادگی مهدی کلهر، گفت: فکر می کنم مطرح شدن موضوع درخواست پناهندگی خانم نرگس کلهر و مسائل خانوادگی آقای کلهر در رسانه‌های داخلی بيشتر متاثر از جايگاه شغلی ايشان بوده است. يعنی عنصر شهرت عامل اهميت يافتن اين رويداد خبری بوده است.
جوانفکر ادامه داد: اختلافات خانوادگی يک نفر و مسائلی مانند پناهنده شدن يک شهروند، فی نفسه فاقد ارزش خبری است. بنابراين می‌شود اينگونه برداشت کرد که طراحان اين مساله، درصدد بهره برداری سياسی از يک موضوع عادی و تخريب وجهه و اعتبار فرهنگی و اجتماعی آقای کلهر به عنوان مشاور رئيس جمهور بوده اند.

کلهر از مدتها قبل، منتظر چنين روزی بود
وی تاکيد کرد: البته آقای کلهر از مدتها قبل، منتظر چنين روزی بود و با شواهدی که در اختيار داشت، به اين باور رسيده بود که مسائل خانوادگی او از سوی مخالفان دولت مورد بهره برداری سياسی قرار خواهد گرفت زيرا به دخالت يک جريان سياسی در اين مساله مشکوک بود.
جوانفکر خاطرنشان کرد: علاوه بر اين، روی آوردن مخالفان دولت به بهره برداری سوء از مساله خانوادگی آقای کلهر، در جای خود دليل گويايی بر ضعف و ناتوانی مخالفان در برابر منطق قوی و مستدل وی در مباحث فکری و سياسی محسوب می‌شود.
وی همچنين در پاسخ به سوالی درباره توقيف دو روزنامه آرمان و فرهنگ آشتی و لغو امتياز روزنامه تحليل روز و اينکه آيا اين نوع تحديد‌های رسانه‌‌ای، منجر به تقويت شائبه بسته کردن فضای رسانه‌ای از سوی دولت نمی‌شود، اظهار داشت: هيات نظارت بر مطبوعات ترکيبی از نمايندگان دستگاه‌ها و نهادهای مختلف است و دولت فقط يک نماينده در آن دارد. بنابراين دلايل توقيف اين سه روزنامه را بايد از دبيرخانه هيات نظارت که يک نهاد غيردولتی است، جويا شويد.

توقف انتشار چند روزنامه کم شمارگان مترادف با تحديد فضای رسانه‌ای کشور نيست
جوانفکر تاکيد کرد: روزنامه، يک کالای تجاری و اقتصادی نيست و صاحب امتياز نبايد چنين نگرشی به آن داشته باشد. اجاره يا فروش يک روزنامه به افراد يا گروه های سياسی با توجه به تحولات سياسی و اجتماعی، مطلوب هيچ جامعه‌ای نيست و چنين وضعيتی، شان و منزلت رسانه و جايگاه با اهميت آن را مخدوش می‌کند.
مشاور مطبوعاتی رئيس جمهور در پايان خاطر نشان کرد: البته برخوردها وقتی در چارچوب قانون و موازين قانونی انجام می‌پذيرد، بايد آن را به منزله تضمين آزادی و جلوگيری از هرج و مرج تلقی کرد نه محدود کردن آزادی. علاوه بر اين، توقف انتشار چند روزنامه کم شمارگان که در مواقعی از زمان، خودشان دست از انتشار کشيده بودند و بسياری از مردم حتی اسم آنها را نشنيده اند، مترادف با تحديد فضای رسانه ای کشور نيست.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016