خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با پيروزی مقابل پرسپوليس قهرمان جام حذفی ايران شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار برگشت فينال جام حذفی ميان تيمهای پرسپوليس و سپاهان پس از ۱۲۰ دقيقه تلاش با نتيجه ۱ بر ۱ پايان يافت که در ضربات پنالتی تيم سپاهان با نتيجه ۴ بر ۲ و در مجموع اين مسابقه ۵ بر ۳ حريف نامدار خود را شکست داد تا برای دومين بار عنوان قهرمانی جام حذفی ايران را بدست آورد.
برای پرسپوليس در اين ديدار ابراهيم اسدی در دقيقه ۵۵ و برای سپاهان حميد شفيعی در دقيقه ۶۳ گلزنی کردند.
در ضربات پنالتی نيز هادی عقيلی ، محرم نويدکيا، عبدالوهاب ابولهيل و عمادرضا برای سپاهان گلزنی کردند و نخستين پنالتی اين تيم توسط جلال اکبری با واکنش دروازهبان پرسپوليس به هدر رفت.
برای پرسپوليس نيز کريم باقری و ابوالفضل حاجی زاده موفق به گلزنی شدند اما، پنالتیهای شيث رضائی و عليرضا نيکبخت واحدی به گل تبديل نشد.
در اين ديدار که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان و با حضور ۴۰ هزار تماشاگر برگزار شد، دو تيم در نيمه اول به تساوی بدون گل دست يافتند.
نخستين موقعيت اين ديدار در دقيقهی ۱۵ نيمهی اول و با ضربهی نيکبخت واحدی، بازيکن پرسپوليس به دست آمد که ضربهی محکم اين بازيکن با اصابت به تور کنار دروازه به بيرون رفت. در حالیکه به نظر میرسيد حساسيت فراوان اين مسابقه بر عملکرد بازيکنان دو تيم تاثير گذاشته، در اکثر دقايق اين نيمه توپ در ميانهی ميدان ميان بازيکنان دو تيم رد و بدل میشد.
در دقيقهی ۳۰ بازی نيز مهرزاد معدنچی روی پاس دقيق صلاح حسن حملهی ديگری را روی دروازهی سپاهان تدارک ديد اما، پيش از آنکه معدنچی با دروازهبان سپاهان تک به تک شد، داور آفسايد اعلام کرد.
خطرناکترين موقعيت پرسپوليس در دقيقه ۳۶ اين نيمه بر روی ارسال ابراهيم اسدی از جناح راست و ضربهی سر خطرناک صلاح حسن به دست آمد که اين موقعيت نيز تبديل به گل نشد.
در دقيقهی ۳۷ نيز شوت از راه دور ابراهيم اسدی توسط آرمناک پطروسيان دروازهبان سپاهان دفع شد.
به گزارش ايسنا، در نيمه دوم در حالی که بازيکنان سپاهان بازی را هجومی آغاز کرده بودند و چندين موقعيت را نيز بدست آوردند، در دقيقه ۵۴ اين بازی معدنچی در موقعيت تک به تک با آرمناک پطروسيان توپ را به بيرون زمين فرستاد.
يک دقيقه پس از اين حمله و دردقيقه ۵۵ ابراهيم اسدی درمحوطه ۱۸ قدم روی پاس شيث رضائی نخستين گل ديدار را به ثمر رساند.
پس از اين گل بازيکنان سپاهان حملات گستردهای را روی دروازه حريف خود تدارک ديدند که در نهايت در دقيقه ۶۳ حميد شفيعی گل تساوی سپاهان را به ثمررساند.
بازيکنان سپاهان پس از اين گل نيز در دقايق ۶۷ و ۶۸ موقعيتهای ديگری را بدست آوردند که با هوشياری فرشيد کريمی و مدافعان پرسپوليس اين موقعيتها به گل تبديل نشد.
در دقيقه ۷۷ نيز شوت از راه دور حميد شفيعی توسط مدافعان پرسپوليس برگشت داده شد تا سپاهانیها از رسيدن به گل دوم باز بمانند.
در دقيقه ۸۴ بازی نيز حسين بادامکی که بجای ابراهيم اسدی به ميدان آمده بود صاحب موقعيت گلزنی شد که شوت از راه دور اين بازيکن با واکنش دروازهبان سپاهان به کرنر فرستاده شد.
اما، در حساسترين موقعيت اين ديدار و در دقيقه ۸۵ توپ مهاجمان سپاهان از روی خط دروازه در دو مرحله توسط فرشيد کريمی به بيرون فرستاده شد تا عمادرضای عراقی از به ثمر رساندن گل پيروزی بخش سپاهان ناکام بماند.
در ۳۰ وقتهای اضافه بازی نيز دو تيم فرصت جدی بر روی دروازه يکديگر ايجاد نکردند تا ضربات پنالتی تعيين کننده قهرمان باشد. به اين ترتيب تيم سپاهان در ورزشگاه نقش جهان با نتيجه ۵ بر ۳ پرسپوليس را شکست داد تا نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.
تيم سپاهان در سال ۸۳ نيز عنوان قهرمانی جام حذفی را بدست آورده بود.
***
بازيکنان و کادر فنی تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از قهرمانی در جام حذفی فوتبال کشور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان نماز شکر به جا آوردند.
به گزارش خبرنگاری خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از قهرمانی تيم فوتبال سپاهان اصفهان در جام حذفی فوتبال کشور، جشن قهرمانی اين تيم در ورزشگاه نقش جهان برپا شد.
بازيکنان تيم سپاهان اصفهان در حالی که پرچم ايران و همچنين باشگاه فولاد مبارکه سپاهان را در دست داشتند در ورزشگاه دور افتخار زدند.
مراسم نورافشانی و آتشبازی از ديگر برنامههای مراسم قهرمانی سپاهان بود، سپس تمامی بازيکنان و اعضای باشگاه سپاهان اصفهان در زمين چمن ورزشگاه نقش جهان اصفهان نماز شکر برپای کردند.
بازيکنان پرسپوليس نيز پس از پايان بازی بلافاصله زمين را ترک کردند.
جام قهرمانی نيز از سوی مهندس علیآبادی، رييس سازمان تربيت بدنی به تيم سپاهان اهدا شد.