- مهم تر از مربی، انتخاب رييس فدراسيون فوتبال است
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشی - فوتبال
بازيکن ايرانی تيم فوتبال هانوفر گفت: در حال حاضر تنها تمرين میکنم و اين که آيا به من بازی بدهند يا ندهند به من مربوط نيست.
وحيد هاشميان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با وضعيتش در تيم هانوفر اظهار کرد: هم اکنون در شرايط بسيار خوبی قرار دارم، متاسفانه از هفتهی ششم به بعد شانس بازی پيدا نکردم. اما، در دو ديدار اخير هانوفر توانستم برای دقايقی برای تيم بازی کنم. در بازی با هانزاروستوک زمانی که به ميدان آمدم، بازی بدون گل در جريان بود و حتی میتوانستم گل اول تيمم را به ثمر برسانم، ولی بدشانس بودم. با اين حال بر روی گل دوم تاثيرگذار بودم و گل سوم با پاس من شکل گرفت. فکر میکنم با توجه به زمان اندک حضورم در بازیهای اين فصل هانوفر آمار يک گل زده و يک پاس گل آمار چندان بدی نباشد. با وجود اين در حال حاضر تمام تمرکزم بر روی دو بازی آخر تيم است و تلاش خواهم کرد تا بتوانم برای تيمم مثمرثمر باشم.
وی دربارهی وضعيت اين فصل رقابتهای بوندس ليگا گفت: در رقابتهای امسال بعضی از تيمها ضعيف ظاهر شدند. به طور مثال نورنبرگ، اشتوتگارت و دورتموند چنين وضعيتی دارند. بسياری پيش از فصل بر روی اين تيمها حساب باز کرده بودند. تيمهايی مانند ولفسبورگ و هرتابرلين در فصل نقل و انتقالات ضعف کار کردند و نتوانستند تاکنون نتايج خوبی کسب کنند. ما نيز بازيکنان خوبی در اختيار داريم و من معتقدم اگر هجومیتر بازی میکرديم میتوانستيم نتايج بهتری کسب کنيم. با دو برد يا با دو باخت شرايطمان به کلی در جدول تغيير میکند. بايد در آخر هفتهی سی و چهارم تمرکز کنيم. شايد سال ديگر در هانوفر نباشم اما هم اکنون هانوفر تيم من است و دوست دارم هانوفر خوب نتيجه بگيرد و اگر قرار است از هانوفر جدا شوم با خاطرهای خوش اين تيم را ترک کنم.
وی در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است در پايان اين فصل از هانوفر جدا شوی؟ گفت: تاکنون صحبتی نشده است. با اين حال فوتبال است. من در مدت نه سالی که در بوندسليگا بازی کردم چهار تيم را عوض کردم و هميشه دوست دارم تيمهای ديگر را تجربه کنم. دوست دارم شرايط يک تيم جديد را نيز تجربه کنم.
هاشميان دربارهی ترافيک در خط حملهی هانوفر گفت: تيم ما پنج بازيکن مهاجم دارد اما با يک مهاجم بازی میکند که اين سهميه نيز بيشتر مواقع به "هانکه" ملیپوش هانوفر میرسد و او در اولويت است و اين رقابت را سخت میکند. به تازگی شنيدهام که باشگاه در فکر خريد "شلاودراف" است. او بازيکن خود هکينگ بوده است و طبيعی است که او با بازيکنان قديمی خود راحتتر است، با اين حال اين مسايل به من ارتباطی ندارد. بهترين تمرينات را انجام خواهم داد و از کوچکترين شانسها برای رسيدن به ترکيب اصلی تيم استفاده میکنم. من بايد تلاش کنم اما اين که آنها به من بازی بدهند يا نه به من مربوط نيست و من حرفهای فکر میکنم.
هاشميان در پاسخ به اين سوال که آيا پيشنهاد مونشن گلادباخ و کلن برای جذب شما صحت دارد يا خير؟ گفت: در حال حاضر تمام تمرکزم بر روی بازیهای هانوفر است و غير از اين به چيز ديگری فکر نمیکنم.
وی دربارهی بازی شنبه برابر وردربرمن گفت: قطعا بازی مشکلی برابر وردربرمن خواهيم داشت. برمن فوتبال را زيبا بازی میکند و فرقی نمیکند که حريف مقابل رئال مادريد است يا هانوفر. آنها هميشه تهاجمی، مدرن و کلاسيک بازی میکنند. اميدوارم که بتوانيم مساوی و حداقل امتياز را از اين ديدار کسب کنيم.
هاشميان در بخش ديگری از گفتوگوی خود با ايسنا دربارهی بلاتکليفی تيم ملی فوتبال گفت: تا آنجا که میدانم مهمتر از مربی رييس فدراسيون است و اين رييس فدراسيون است که برای تيمهای ملی برنامهريزی میکند. معتقدم که بايد ابتدا انتخابات را برگزار کنيم. فوتبال رشتهی مورد علاقهی مردم ايران است و میتواند جوانان ايرانی را به خود مشغول کند. بايد انتخابات فدراسيون فوتبال را هرچه زودتر برگزار کنيم و تا تعليق نشدهايم بايد راه چاره پيدا کنيم. با اين حال معتقدم مربی تيم ملی نبايد تنها اسم خارجی داشته باشد بلکه ما به مربیهای بزرگی مانند تراپاتونی و کاپلو نياز داريم.
advertisement@gooya.com |
|
وی در پاسخ اين سوال که آيا انتخاب سرمربی پيش از مشخص شدن رييس فدراسيون عاقلانه است يا خير؟ به ايسنا گفت: به نظر من بايد فوتبال ما مشخص کند که دنبال چه سبک و روشی است. نمیتوانيم به عنوان مثال برای تيم جوانان از جامائيکا مربی بياوريم، برای اميد از سوئد و برای بزرگسالان از ايتاليا. بايد ببنيم فوتبال ما به کدام کشورها نزديکتر است. فکر میکنم مربيانی از کشورهای هلند يا آلمان که فوتبالشان براساس نظم و برنامه است به سود تيم ملی خواهد بود. در عين حال معتقدم رييس فدراسيون فوتبال بايد سرمربی را انتخاب کند و انتخاب سرمربی پيش از برگزاری انتخابات درست نيست. چرا که در صورتی که تيم نتيجه نگيرد ممکن است رييس فدراسيون آينده از زير مسووليت شانه خالی کند.
هاشميان افزود: من يک بازيکن تيم ملی هستم و مسوولان بايد بيشتر از من نگران تيم ملی باشند. وظيفه من اين نيست که نگران باشم چرا که به من ارتباطی ندارد. اما به عنوان يک ايرانی و علاقهمند نگران اين وضعيت هستم. يک سال و نيم است که ما رييس فدراسيون نداريم و نبايد اجازه دهيم بيشتر از اين فوتبال ما متضرر شود.
وی در پايان دربارهی قرعهکشی رقابتهای مقدماتی جام جهانی و همگروهی ايران با تيمهای امارات، سوريه و کويت گفت: ما بارها با اين تيمها بازی کردهايم. سبک فوتبال امارات و کويت شبيه هم است اما، سوريهایها بازی را فيزيکیها و با اخلاقتر بازی میکنند. هر چند که در گروه مشکلی قرار نگرفتهايم اما در صورت دست کم گرفتن حريفان دچار مشکل خواهيم شد.